5MP AI en Active Deterrence Network Camera


sinds 27-11-2021 03:00:23

Grote foto 5mp ai en active deterrence network camera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
prijs: € 347
Locatie : Heemskerk  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dahua 5MP AI en Active Deterrence Network Camera. De Perimeter Protection-functies van Dahua hebben de nauwkeurigheid aanzienlijk verbeterd. Perimeterbeveiliging vermindert valse alarmen en verkleint het aantal pixels benodigd voor objectdetectie.


Dahua 5MP AI en Active Deterrence Network Camera. De Perimeter Protection-functies van Dahua hebben de nauwkeurigheid aanzienlijk verbeterd. Perimeterbeveiliging vermindert valse alarmen en verkleint het aantal pixels benodigd voor objectdetectie.

Perimeterbeschermingsfuncties zoals aangepaste tripwires op basis van objecttype voor herkenning van personen en/of voertuigen. Deze combinatie van geavanceerde AI-analyse en realtime waarschuwingen op een desktop of mobiel resulteert in een hogere mate van beveiliging.

Normale bewegingsdetectie werkt met pixelvergelijking in het beeld. Vallende blaadjes, bewegende bomen of struiken, regen en sneeuw kunnen voor valse bewegingsmeldingen zorgen. Met deze camera is dat verleden tijd, de Dahua 5MP Beveiligingscamera buiten met licht en audio alarmering heeft naast bewegingsdetectie ook IVS (Intelligent Video Solution). Dankzij IVS wordt er enkel gedetecteerd wat voor u belangrijk is. Denk hierbij aan:


 ● Denkbeeldige lijn (Tripwire) die in een bepaalde richting wordt overschreden
 ● Indringer die in een bepaald gebied door de camera wordt waargenomen
 ● Objecten die voor een ontvreemding bewaakt moeten worden
Active Deterrence (Actieve afschrikking)
Active Deterrence is om indringers actief te waarschuwen met wit licht en sirene zelfs voordat gebruikers zich bewust zijn van het feit ergens te zijn waar ze niet thuis horen. Zodra een object wordt gedetecteerd, gaat het witte licht aan en klinkt de sirene om de indringer te waarschuwen. Het witte licht kan worden ingesteld op Normaal aan of Flits, het geluid van de sirene is configureerbaar naar een (eigen) audio bericht.

People Counting
De functie voor het tellen van mensen maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologie
om informatie vast te leggen vanuit de beelden. De camera koppelt de informatie met deep learning-algoritmen om mensen te analyseren en te detecteren. 

Bescherming (IP67, breed voltage)
De camera heeft een tolerantie van ± 30% ingangsspanning, geschikt voor de meest onstabiele omstandigheden voor buitentoepassingen. De bliksemwaarde van 6 KV biedt effectieve bescherming voor zowel de camera als de structuur tegen bliksem. Onderworpen aan en gecertificeerd door strenge stof- en onderdompelingstests (IP67), is de camera de keuze voor installatie in zelfs de meest meedogenloze omgevingen.

TIP: Sluit de alarmcontacten van deze camera aan op een Ajax Transmitter voor volledige integratie met het alarmsysteem.

Specificaties
1/2.7” 5Megapixel progressive scan CMOS 
ROI, SMART H.264+/H.265+, flexible coding, applicable to various bandwidth and storage environments
20 fps@2592 × 1944, 50/60 fps@1080P (1920 × 1080) 
WDR (120 dB), Day/Night (ICR), 3D DNR, AWB, AGC, BLC 
Multiple network monitoring: Web viewer, CMS (DSS/PSS) & DMSS 
2.8 mm fixed lens (3.6 mm, 6.0 mm optional) 
1/1 Alarm in/out, 1/1 audio in/out (Built-in MIC, Built-in Speaker) 
Max. IR LEDs Length 50 m 
Micro SD memory, IP67

Downloads

HDW5541H-AS-PV28 - Handleiding
HDW5541H-AS-PV28 - Datasheet
HDW5541H-AS-PV28 - Installatiesheet

Welke beugel - lasdoos of accessoire heb ik nodig?
Check de
Kenmerken: Kopen in HeemskerkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27303298 Meld aan Aanbodpagina