BBC Earth - Life - 5 dvd box - nieuw in seal


sinds 8-11-2018 13:13:45

  • Grote foto bbc earth life 5 dvd box nieuw in seal audio tv en foto dvd films
  • Grote foto bbc earth life 5 dvd box nieuw in seal audio tv en foto dvd films
Grote foto bbc earth life 5 dvd box nieuw in seal audio tv en foto dvd films Grote foto bbc earth life 5 dvd box nieuw in seal audio tv en foto dvd films
prijs: € 6,99
Locatie : Burgum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Genre : Documentaires

Beschrijving

Muziek en Film > Dvds > Documentaire en Educatief
KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 3.32
 ● Levertijd (in dagen): 3
OMSCHRIJVING:
BBC Earth - Life - 5 dvd box - nieuw in seal
De National History Unit van de BBC staat al sinds de jaren 50 te boek als een van s werelds toonaangevende producenten op het gebied van natuurdocumentaires. In het kielzog van recente megasuccessen als Planet Earth (2006) en The Blue Planet (2001) volgt nu Life: een 10-delige serie, geheel in haarscherp HD geschoten, die onderzoekt hoe de enorme diversiteit van het leven op aarde is ontstaan - en welke spectaculaire, soms extreme strategieën sommige soorten hebben ontwikkeld in de strijd om het bestaan.
Challenges of Life
Dieren en planten hebben allerlei verrassende strategieën ontwikkeld om te overleven. In deze aflevering zien we onder meer kapucijneraapjes die stenen hamers gebruiken om noten te kraken, kameleons die de prooien van spinnen stelen en jachtluipaarden die met doordacht teamwerk jagen op struisvogels.
Reptiles and Amphibians
Reptielen en amfibieën komen voor op elk continent behalve Antarctica. Deze dieren combineren hun oeroude, koudbloedige strategieën met verrassend slimme nieuwe trucjes om zelfs onder de meest barre omstandigheden te overleven. Zo zien we Komodo-varanen die op buffels jagen en kikkers die vleermuizen verschalken.
Mammals
Wij zoogdieren hebben het op aarde voor het zeggen. Maar waarom zijn we eigenlijk zo succesvol geweest? Deze aflevering laat het zien: tot in de meest extreme leefgebieden hebben de makers dierengedrag vastgelegd zoals dat nog nooit te zien is geweest.
Fish
In de wereldzeeën zijn de vissen de baas. Ze zijn er in alle soorten en maten, van de majestueuze maar gevaarlijke pijlstaartrog tot het vriendelijke zeepaardje. We maken een fantastische reis over open zee, bezoeken koraalriffen en duiken naar onpeilbare diepten.
Birds
Vogels zijn de kleurrijke, dynamische meesters van het luchtruim. Met spectaculaire, speciaal voor Life ontwikkelde cameratechnieken betreden we hun wereld. We doen fascinerende ontdekkingen over hun gedrag en krijgen een compleet nieuwe kijk op deze prachtige schepsels.
Insects
Insecten vormen de meest diverse én succesvolle categorie dieren op aarde. Hun grote geheim is een pantser dat alle zachte delen beschermt. In deze aflevering zien we onder meer sterk uitvergrote beelden van insecten die er plotseling uitzien als angstaanjagende monsters. Daarnaast ontdekken we ook verrassend sociaal gedrag.
Hunters and Hunted
Een indrukwekkende aflevering over de dramatische wereld waarin de carnivoor en zijn prooi elke dag opnieuw als vijanden tegenover elkaar staan. We rennen mee met een jagende troep jachtluipaarden, zien hoe zeeleeuwen een dodelijk kat-en-muisspel spelen met witte haaien en hoe leeuwen en buffels samen een wankel evenwicht in stand houden
Creatures of the Deep
De zee, de grootste habitat die de aarde rijk is, herbergt vele geheimen en gevaren. Gewapend met de meest geavanceerde onderwatercameras dalen we af naar diepten die nog nooit eerder werden verkend. We doen verbijsterende ontdekkingen en maken kennis met monsterlijke krabben, reusachtige octopussen en andere bizarre diersoorten.
Plants
Planten zijn de meest agressieve, opportunistische en egoïstische organismen ter wereld. Dat is pas écht goed te zien met behulp van moderne filmtechnieken. Deze aflevering bevat bijvoorbeeld unieke beelden van hoe de Venus vliegenvanger zijn prooi uit
Kenmerken: Genre: Documentaires, Kopen in BURGUMKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21002215 Meld aan Aanbodpagina