Cisco Meraki MV2 indoor beveiligingscamera


sinds 14-6-2022 03:02:09

Grote foto cisco meraki mv2 indoor beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
prijs: € 592,90
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ook mogelijk in NaaS oplossing

Dit product is ook als NaaS variant beschikbaar. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.   MV2: eenvoudig, slim en veilig
MV2 brengt fysieke beveiliging op ondernemingsniveau bijna overal. Een uniek scharnier, flexibele montageopties, draadloze mogelijkheden, USB-C-voeding en een mobiele onboardingflow maken een naadloze, doe-het-zelf-installatie-ervaring mogelijk. Dankzij ingebouwde verwerkingskracht en cloudbeheer zijn er geen infrastructuur- en softwarevereisten en worden configuratie en weergave vereenvoudigd.

 

MV2 maakt het eenvoudig om op de hoogte te blijven van wat er gaande is. Bekijk veilig videobeelden lokaal of op afstand, in een browser of op een app, vanaf vrijwel elk apparaat. Intelligente waarschuwingen houden u op de hoogte van activiteiten, zelfs wanneer niemand kijkt. Door de optionele Cloud Archive-licentie voor cloudvideo-opslag toe te voegen, krijgt u toegang tot historische video's, zodat u slimme zoekfuncties kunt gebruiken om gebeurtenissen snel te onderzoeken en videoclips te exporteren of te delen.

 

MV2 maakt gebruik van computervisie op basis van machineleren voor realtime objectdetectie, -classificatie en -tracering van personen zonder dat zware servers of hardware nodig zijn. Deze gegevens kunnen de veiligheid verhogen en nuttige inzichten verschaffen die de basis leggen voor effectievere en efficiëntere processen zoals trajectbepaling en veiligere werkmethoden. Deze slimme camera's maken fysieke veiligheid en bedrijfsinformatie mogelijk, allemaal in een verfrissend eenvoudig pakket.
Link datasheet
Datasheet MV2 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): MV2-HW
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Cisco Meraki
 ● SKU (eigen artikel code): 5266173
 ● Type: Camera


Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26094656 Meld aan Aanbodpagina