Cisco Meraki MV63X Beveiligingscamera


sinds 24-1-2023 22:34:16

Grote foto cisco meraki mv63x beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
prijs: € 1571,79
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Cisco Meraki MV63X Beveiligingscamera

Overzicht
De Meraki MV63, onderdeel van de derde generatie van MV smart cameras, combineert fysieke beveiliging en geavanceerde analyse in een krachtige, maar compacte fixed-lens mini dome vormfactor. Met een edge architectuur die fysieke infrastructuur en software vereisten minimaliseert, MV63 maakt snellere, eenvoudigere implementaties en grotere schaalbaarheid mogelijk.
Veiligheid in hoge definitie
De ultra-high-performance MV63 camera ondersteunt tot 4K resolutie voor high-definition video, en levert het detailniveau dat nodig is om op de hoogte te blijven van wat belangrijk is. Met IK10+ en IP67 ratings, plus IR-verlichting, breidt de MV63 zichtbaarheid en veiligheid uit naar buiten en veeleisende omgevingen.

De compacte en eenvoudig te installeren camera's uit de MV63-serie zijn compatibel met diverse montageaccessoires en bieden de juiste kijkhoek, waar ze ook worden geplaatst. Camera's uit de MV63-serie zijn ideaal voor het bewaken van in- en uitgangen en de algemene perimeter, vanaf muren, plafonds of zelfs op hoeken.


Met behulp van computer vision op basis van machine learning kunnen MV63 camera's in real-time objecten detecteren, classificeren en mensen en voertuigen volgen om de veiligheid te vergroten en nuttige inzichten in activiteiten te bieden. Deze slimme camera's leveren krachtige bedrijfsinformatie zonder afbreuk te doen aan de fysieke beveiliging.
Link datasheet
Datasheet MV63(X)
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): MV63X-HW
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Cisco Meraki
 ● SKU (eigen artikel code): MV63X-HW
 ● Type: Camera


Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30181253 Meld aan Aanbodpagina