DoorBird IP videofoonset D2101V inbouw RVS, 1 drukknop


sinds 25-11-2020 3:16:21

  • Grote foto doorbird ip videofoonset d2101v inbouw rvs 1 drukknop audio tv en foto videobewakingsapparatuur
  • Grote foto doorbird ip videofoonset d2101v inbouw rvs 1 drukknop audio tv en foto videobewakingsapparatuur
Grote foto doorbird ip videofoonset d2101v inbouw rvs 1 drukknop audio tv en foto videobewakingsapparatuur Grote foto doorbird ip videofoonset d2101v inbouw rvs 1 drukknop audio tv en foto videobewakingsapparatuur
prijs: € 589,50
Locatie : Bleskensgraaf ca  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De DoorBird D2101V is een inbouw IP video deur-intercom met geborstelde RVS-behuizing en verlichte naamplaat. Je kunt je bezoekers zien, met ze praten en de deur openen via smartphone en tablet. De D2101V stuurt pushberichten naar maximaal 8 gebruikers en kan op afstand worden bediend via smartphone en tablet. De DoorBird D2101V levert scherpe HDTV 720p live video met een 110° kijkhoek en gedetailleerd nachtzicht. Je kunt deze DoorBird via bedraad ethernet (PoE) aansluiten met de meegeleverde dongle. De gratis DoorBird app werkt met Android en iOS.

DoorBird IP videofoonset D2101V inbouw RVS met 1 drukknop is een smart oplossing voor je woning of bedrijfspand. Een videofoonsysteem met beeld en geluid die je bedient door middel van een App. De videofoonset is voorzien van een modern en tijdloos design. De DoorBird IP videofoonset kan standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in je Smart Home systeem. Of het nou gaat om een bestaande of nieuwe situatie.
Tevens is het mogelijk om je toegang door middel van de DoorBird te openen. Een handige oplossing wanneer iemand de sleutel is vergeten en er verder niemand thuis is. Openen doe je met de DoorBird eenvoudig op afstand.
Wanneer er wordt aangebeld, krijg je via de DoorBird App een melding op je smartphone of tablet. Met de App hoor én zie je wie er voor de toegang staat. De DoorBird kan ook worden verboden met een vaste telefoon die werkt op SIP.
De DoorBird is geschikt voor opbouw en inbouw. De videofoonset is standaard voorzien van een inbouwbehuizing. De bijbehorende opbouwbehuizing bestel je apart via onze website. De buitenpost is voorzien van 1 beldrukker, proximitylezer, een camera met infrarood verlichting en een luidspreker. Het systeem reduceerd geluid waardoor beide partijen duidelijk verstaanbaar zijn.
De DoorBird is uitgerust met een Geofencing systeem. Met deze feature is het mogelijk je poort automatisch te laten openen wanneer je terugrijd naar huis en je woning nadert. Je rijd in één streep je oprit op of je garage in. 
Verder beschikt de DoorBird over de mogelijkheid om geselecteerde mensen op een bepaald tijdsstip toegang te geven. Als extra optie is het mogelijk om de bezoekersgeschiedenis gratis op te slaan in de cloud. Op deze manier kan je terugkijken wie en wanneer heeft aangebeld.
Documenten:

 ● Handleiding - DoorBird D2101V Inbouw RVS
 ● Installatie handleiding - DoorBird D21x series

Eigenschappen:

 ● Verwijder je bestaande deurbel
 ● Sluit de twee draden op de DoorBird video deurbel aan
 ● Installeer de DoorBird in de buurt van de voordeur
 ● Verbind de DoorBird met internet – via Wi-Fi of netwerkkabel
 ● Download de gratis DoorBird app en verbind hem met de DoorBird en klaar is Kees!
 ● Geofencing systeem
 ● Voorzien van proximitylezer
 ● Inclusief inbouwbehuizing


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4260423860414
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: DoorBird
 ● SKU (eigen artikel code): DOO_DV2101V
 ● Import prijs: € 589,50


Kenmerken: Kopen in Bleskensgraaf caKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24165592 Meld aan Aanbodpagina