Netatmo Welcome Beveiligingscamera


  • Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
  • Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
  • Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur Grote foto netatmo welcome beveiligingscamera audio tv en foto videobewakingsapparatuur
€ 149
Locatie Neugersdorf  (Limburg)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Met de Netatmo Welcome Camera nsc01-eu weet je altijd wie er in je huis is. De camera heeft gezichtsherkenning en stuurt je de namen van de mensen die langslopen. Herkent de camera een gezicht niet? Dan krijg je gelijk bericht dat er vreemde mensen in huis zijn. Met de gratis app voor je smartphone kun je op afstand meekijken en luisteren. Zo weet je altijd wat er aan de hand is. Je past eenvoudig de privacyinstellingen van een persoon aan. Stel bijvoorbeeld in dat je geen bericht krijgt als je partner thuis is, maar wel als je kinderen thuiskomen van school.

Deze camera is gekocht voor een klant die helaas achteraf zijn bestelling annuleerde. De camera was echter al betaald en ligt nu klaar voor verzending in Duitsland. De verzending wordt gedaan door GLS en hij komt binnen 1 tot 7 dagen bij u aan. U bent vrij om te bieden vanaf slechts €75 en ieder serieus en aannemelijk bod neem ik in overweging, ook als deze lager is dan de gewenste €149. U kunt betalen met zowel Paypal als met Bitcoins (5% korting).
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in NeugersdorfE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15775633

Meer Videobewakingsapparatuur

Meer Videobewakingsapparatuur aangeboden in deze subrubriek.